our baby

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 05, 2009

0 SHOPPING vs LELAKI

shopping?? cuba tny brp org lelaki suka shopping?
ramai yang suka atau ramai yang x suka?...rase cam ramai yang x suke jek....
aduh..td aku g la shopping dgn my bf~...bersemangat gler nih....
walaupun puasa cengginih tp laju je jalan....
mula2 ktorg sampai 2,aku pun kalut2 la cari kan baju untuk my mr.bf....
dah puas cari2..dapat la sepasang bju melayu+sampin....
sekarang..tibe la mase aku nak shopping baju aku plak......
dgn tibe2....mr bf pun menguap sekali pakej dgn mengeliat...cess....!!!
time nk shopping bju dia cergas je.....heheh....
sebenarnye...aku pun same je.....
mse nk shopping bju dia..aduhh....boring gler.....
dah la sume yg aku pilih dia x berkenan...~hehe
rasenye...bole dibuat conclusion disini bahawa....
"kalu kita shopping untuk diri sendri mmg best....."
hehe~..

td masa shopping tu...tibe2 ade dgr bunyi kompang....
ingat PM ke dtg shopping.... rupa2nye.....artis...
si Diana Danialle(cenggitu ke eja name dia??) dgn remy (adam~nur kasih)...
hek eleh...beria2 siap kompang2 lagi....
pas 2, aku jalan2 lagi....tibe2 ternampak sorg lagi....
dia meng'cover' muka dgn topeng H1N1....tp matanye mcm ku knl.....
selebrti TV3, ntah ape ke namenye...(loghat perak aku ok gak..ahaks!)

penat gler shopping dalam bulan puasa nih....x cukup sehari....
aku siap tersadai kat surau lg...berehat2~
sok nak continue lg~ see u~



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...