our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, November 12, 2009



sudah tgk ka blom?

tgk pe kejadahnye??? tgk PAPADOM la....

heheheeh.... =)

cter ni sgt la lawok....

tp ade masej yg sgt bermakna....cewahh....!









emm ayah,daddy,papa,abah...sume same la 2...

tp yg penting,sejauh mane kita menghargai mereka.....

perginya dia,tiada gantinye....emo plak..sobbss3.....


LOVE YOU DAD!!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 semester break!

wah..sudah lme x menulis di blog ini...hehehe
agak bz sejak kebelakangan ni.....
ala maklum la dh final year....
now dh start cuti sem....
so i'm back....!!!!!
1st thing yg aku buat time cuti sem ni ialah...menolong my dad....
tolong petik cili..utk jual kt kedai runcit...
2nd thing is...aku buat la cup cakes...
sukanye dapat buat kek!!!!
aku nak citer cket pasal cup cakes tu...

aku buat walnut cupcakes with cheese topping...
emm not bad...sdap taw...
tp x cantik sgt coz x reti la nk deco lawa2....
oppsss bkn x reti..tp x cukup pengalaman...

hope pas ni dpt wat lawa2...hehehe
emm skrg ni tgh dalam perancangan nk wat lg..haha
org kat umah ni kenyang la asyik makan kek je...
tp tak pe...sebab sedap..haha..

ni gambar kek chocolate..hehe..ade strawberry n white choc kt atas topping dia..
hehe..sedap taw(prasan cket) hehe....



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...