our baby

Lilypie First Birthday tickers

Friday, December 18, 2009

assalamualaikum..!
hye dude,,hehe...
SALAM MAAL HIJRAH!!


sudah lama nmpknya aku x menjenguk blog ni...
apetah lg menulis ape2 kat sini..ngee....
sekarang ni aku dah kembali ke UTM...
kembali untuk complete my last semsester! yuuhuuu...!!
tak ku sangka ni dah last sem..sem 6.. rse macam baru je masuk UTM..(ayat poyos)...
hmmm...masa mula2 mak ayah hantar kat UTM,masa tu umo 19..hehe...
skrg dh 21..tp abes tahun 2010..umo 22..muda lg!! ngee...


soalan2 yang org dh tanye:


1.Ade terfikir nk wat MASTER tak?
--> soalan yg org slalu tanya...eee....
malas la nk jawab..pintu hati tak terbuka lg..hehe...

2.Dah survey nak keje kat ne pas grad nnt?
--> gler nak jawab...haha...


3.Best tak dah nak abes blaja?
--> mesti la best oii!!


4.Pas abes blaja nak kawen ke?
--> eee..malu nak jawab.. (^_^) ngee..



5. Cos FIZIK BAHAN nnt nk keje kat ne? apekah keje yg sesuai..?
--> ni yg hangin nk jawab ni....aku pandai2 la cari keje nnt...knp korg tny????
korg nk bg aku keje ke???!!!!!! fuuhhh....










Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...