our baby

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, December 20, 2009

0 movie..movie...movie!!!

hye!!!


kali ni nak cakap pasal movie yg tengah tayang atau dah tayang kat panggung wayang..
pertama skali ni cakap pasal yang.....

tak best dulu...

1. JALANG


--> adoi..filem ni name tajuk cam best...tp hampeh...
plakon baru yg blakon citer ni pun..ngeh3..ntah la..nak kata lawak..ye kot..sbb aku ngn kawan aku asyik glak je...story line cter ni pun agak membosankan..plakon2 lain..majority plakon tua..ade lak yg tak dikenali...ade ke patut skali je Faizal Husien ngan FIzzo muncul..ee...nape la ku g tgk cter ni time cuti ari tu..hampeh..tp ade  juga pengajaran dari citer ni..cuma cara penyampaian je kureng..saya x tawu nak bagi brape bintang..(^_^)

klu aku tau..aku tgk citer senario beach boy..! best cket kot... sokong industri filem tempatan!


yg best plak..


2. AVATAR


--> citer avatar..sape tak g tengok..mmg rugi besar..best sgt9...
memang berbaloi la bayar RM11 untuk tgk citer ni...dari starting sampai ending,mmg MANTOP!
lpas kuar panggung pun rse puas hati,happy n rase nak g tgk lagi skali...
citer yg penuh imaginasi...walaupun bkan btol..tp mmg rase macam btol...hehe

syabas! syabas! tak rugi duit aku..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...