our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, December 31, 2009

0 WELCOME 2010!!!!

assalamualaikum...
ini last post untuk tahun 2009...
cepat je masa berlalu...dah nak melangkah ke 2010...
dalam tahun 2009 ni..byk sangat benda buruk yang berlaku kat aku...
terlalu banyak krisis dalam hubungan aku dengan Mr.Bf aku...
sedih....
dalam banyak-banyak pekara buruk..ada la juga yang indah...(x la indah sgt)...
yang indah tu dari segi belajar..tahun 2009,pointer sentiasa menigkat...
alhamdullilah.....
hari terakhir nak g kelas tahun 2009..aku bangun lewat!!
hampeh....!!
jam loceng x bunyik..ke aku yang tak dengar sebab mimpi arnab lumba lari dengan kura-kura...
mimpi tak style lansung!!!

tahun 2010...ape yang menanti...???
semestinya aku akan pastikan aku mengengam segulung ijazah!!!
tak sabar rasanya nk pakai jubah konvo...

harapan aku untuk tahun 2010 ni..biar la hubungan aku dengan iwan(my Mr.Bf) harmonis....
aku harap sangat pointer sem ni naik mendadak lagi....
pas tu..teringin sangat nak tambah berat badan supaya BMI aku ideal....
asyik2 underweight je..... ;p

lagi satu..tahun baru ni..aku nak buang perasaan curiga,dengi,n yang buruk-buruk....
nak sentiasa bersangka baik pada orang...
baru hati sentiasa tenang...
tak lupa juga nak tambah keimanan didada....Insyaallah....
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...