our baby

Lilypie First Birthday tickers

Friday, March 12, 2010

0 'KOWT' yang berleluasa

menyampah kowt aku dengar perkataan "KOWT " yang banyak sangat dalam ayat dia nih..
now aku pun nak guna perkataan KOWT jugak la kat entry ni...
trend sekarang...
cikit2 kowt..
benda yang memang dah pasti dan no questionable pun nak guna kot...
macam hape je.....
.
.
.
"aku benci 'kowt'" ---> kalau dah benci tu...benci je la..
nak ade kowt2 pulak....
means dia x sure la dia benci kan..?
.
.
ntah pape la....
konon STYLE sangat la tu...
pfftt...uweekk! 

*aku tak meluat kowt, tapi aku sememangnye meluat*
*no kowt, but sure!*



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...