our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, April 08, 2010

0 BUDGET BAGUS!

ASSALAMUALAIKUM...

aku tibe2 rasa nak tulis kat sini pulak..
penat tulis kat kertas je...

aku rimas!!! tak suka...!!
macam mana nak bagi tau die ek..?
bagi dia sedar sikit....
RIMASSS!!!!!!! *Aku rimas,aku lemas*

PENIPU!!!
dia ingat aku bongok sangat ke...
sedap je tipu aku..
padahal aku tawu pekara sebenar...
macam mana nak buat kat orang yang sebegini..?

TAJUK SETERUSNYA:

Sebenarnye...ramai orang dapat PNGK 3.0> lagi "bodoh" kot dari aku.
meniru time FINAL EXAM!! agak2 la weyh....
kalau time QUIZ or TEST x heran la sangat...
lepas tu nak bangga dapat pointer tinggi..PLEASEEE..!!!
dengar2 story..ade yang dapat DEKAN pun meniru gak..
siot betol...

yang berusaha GIGIH..TAHNIAH diucapkan...
ade jugak beberapa orang student yang jujur...
Alhamdullilah...salute la kat korang!
yang menipu...
TAK SELAMANYA MEREKA BERJAYA...

Blah dulu...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...