our baby

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 13, 2010

0 a short story between Fakulti Sains and Fakulti Elektrik

3 tahun belajar kat UTM...lebih tepat lg padat..kat fakulti sains UTM.....
3 tahun ditemani sang kekasih hati yang menuntut di UTM jugak...lebih tepat lagi padat, di fakulti elektrik.
.
.
selalu jumpa...sambil makan..sambil - sambil bersembang....
maka..selalulah kami bergaduh nak tunjuk kehebatan fakulti masing-masing..
.
.
but lately...
.
tahun ke-2 di UTM...sudah jelas ketara perbezaan...
student fakulti sains...
memang students fakulti sains tak setanding fakulti elektrik...
.
.
ingat lagi masa 1st year..MHS...
Kata-kata ntah siapa ntah yang cakap atas stage tu..*ade la plak aku nak kesah masa tu*
dia berkata.
"..disebalah atas kanan dewan, ialah students KTC, dari fakulti elektrik, antara the best student di UTM..."
maka berbangga la Mr.Bf saya di sana..sambil seluruh warga KTC tepuk-tepuk tangan...
.
.
masa tu aku punya la hangen....
jeles sebenarnyeee...
.
.
.
tahun ke 3 kat UTM.
.
.
saya dengan ini bersetuju mengatakan anda memang hebat...
.
.
bila aku cerita kan kat Bf aku hal-hal meniru di fakulti sains..*FIZIK*..
maka...dia berasa sangat pelik...
aku pon malu sebenarnye nak cerita..tapi hati panas der...
.
.
siapa rasa dia hebat angkat tangan...?
.
.
conclusion: aku berbangga ada BF yang baik..dan buat masa ini..agak bagooss dari aku..
semoga menjamin masa depan..InsyaAllah..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...