our baby

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, May 08, 2010

0 FAEDAH 2

ok...
.
.
kali ni..minggu ke 2 dirumah setelah tamat pengajian..
.
.
aku telah berusaha gigih menyiapkan BLOG ayah aku..
sila klik di tulisan "BLOG" tersebut..
hahaha..
.
.
.
blog tersebut
.
.

..
.
.
akhirnye..
..
.
.
aku berjaya jugak membantu ayah aku menyiapkan BLOG tersebut.
.
.
sangat berase puas hati kerana ayah aku sukeee blognye..
.
puas dapat membantu ayah saye, Objective blog ini dibuat adalah untuk memberi manafaat kepada kedua belah pihak..*pihak empunya blog dan pembaca*
.
.
bole jugak dapat memajukan bisnes.
.
.
ayah saye senang..saye tumpang gembire...
.
.
LOVEEE ALL!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tuesday, May 04, 2010

2 FAEDAH 1

sejak sebelom abes blaja lagi..aku telah terfikir sesuatu..

hehee

masa study week lepas...
aku sibuk la membaca blog...
terutamanya BLOGSHOP....
yang jual macam-macam jenis tudung yang sangat la chomel..

jadi masa cuti ni..aku pon merancang sesuatu...

taddaaaaaa.............

bukan nak jual or buat Blogshop...but buat sendiri inner syiria macam diorang jual tue....


  • --> ni inner syiria yang jual kat blog,pasar malam or mana-mana kedai tudung..




  • -->ni pulak yang aku buat sendiri..tadaaaa...


  • bole tak sayer nak jadi model untuk hasil kerja saye..keh3...

 *ni pakai yang satu kaler je* ;-)

ada bakat tak aku...? 
buat sendiri je la..
nanti abes dah zaman fesyen cenggini...
nanti dah x pakai dah..
so daripada membazir..baik aku pikirkan cara berjimat..
*hakikatnye..aku memang berkira cket soal duit ni..*

actually...MAK aku tolong jahit..
thanks MAK sebab melayan kehendak sayeerr.
aku reti mereka je..nak jahit memang Fail...!

aku berjaya merepek bersama mak aku.
baru seminggu duk rumah ni..blom sebulan lagi..
nantikan episod merepek seterusnya...

Babai...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Sunday, May 02, 2010

0 PENGUMUMAN!

assalamualaikum!!
.
.
.
mulai hari ini...blog aku tambah lagi sorang admin..
hahaha.
.
.
Mr. Jambu a.k.a. iwan *Bf saye*
.
.
dia nak join blog aku..
.
.
so aku pon x kesah la...
.
.
jadi blog ini ditukar name...
.
.
K.A.m.I
.
.
sebab dah sharing2 la plak  kan..
.
.
enjoy2 sudah.
.
.PEACE NO WAR.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...