our baby

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 04, 2010

2 FAEDAH 1

sejak sebelom abes blaja lagi..aku telah terfikir sesuatu..

hehee

masa study week lepas...
aku sibuk la membaca blog...
terutamanya BLOGSHOP....
yang jual macam-macam jenis tudung yang sangat la chomel..

jadi masa cuti ni..aku pon merancang sesuatu...

taddaaaaaa.............

bukan nak jual or buat Blogshop...but buat sendiri inner syiria macam diorang jual tue....


  • --> ni inner syiria yang jual kat blog,pasar malam or mana-mana kedai tudung..




  • -->ni pulak yang aku buat sendiri..tadaaaa...


  • bole tak sayer nak jadi model untuk hasil kerja saye..keh3...

 *ni pakai yang satu kaler je* ;-)

ada bakat tak aku...? 
buat sendiri je la..
nanti abes dah zaman fesyen cenggini...
nanti dah x pakai dah..
so daripada membazir..baik aku pikirkan cara berjimat..
*hakikatnye..aku memang berkira cket soal duit ni..*

actually...MAK aku tolong jahit..
thanks MAK sebab melayan kehendak sayeerr.
aku reti mereka je..nak jahit memang Fail...!

aku berjaya merepek bersama mak aku.
baru seminggu duk rumah ni..blom sebulan lagi..
nantikan episod merepek seterusnya...

Babai...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

"eZa" said...

beb..aku mmg tau kau dari dulu terrer bab2 simpan duit ni..xkata kau..aku pon berkire sket bab2 nak beli2 benda2 cam gini..takut nnt dah out of fesyen..tapi at least ko mmg ade usaha, g jahit..aku?ahahah..dah tanak bazir duit..tanak pakai..then aku mmg tau ko mmg kreatif..dari ujung rambut sampai ujung kaki!
yang aku ingat dulu ade satu baju tu belahan tengkuk besar..ko pandai2 lak oter2 g letak kain!
bagus!
usaha mu merangkum jiwa ku!

byezue said...

hahaha....ingt ek baju tu..
bgussss....
dah dilahirkan kedekut...maka,truskan lah..
hahaha....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...