our baby

Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 18, 2010

0 It's My Birthday!!

Alahmdullilah...

16 June 2010 genap la umur 22 tahun..
tak muda,tak tua...
hahahha

sempena ulang tahun ke 22 aku ni,
MAK aku belikan kek...
n buat sikit pulut kuning for kenduri doa selamat..
Selamat sebab dah berjaya complete Degree...
Alhamdullilah..

haa...tu kek! -->
hehehe

kecik je..hentam saje lah...




begitu la muka aku di samping kek!
hahaha...
ngokk je kan..


aku sukeeee makan kek!!!

by the way..
thanks kat sume kawan-kawan yang dah wish besday aku
sebelum/pada/selepas 16 June 2010..
haha..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Wednesday, June 16, 2010

0 Noreeny & Nairul

kawin!!
SELAMAT PENGANTIN BARU NOREENY & NAIRUL
13 Jun 2010

wahhh..kawen dah ko yek...
TAHNIAH weyh....

shantekkk sangat kamu dgn baju-baju pengantin tu...
  
   
cantik kannnn?? kan??

tak sabar nak tunggu ko dapat baby pulak! 
wakakaka..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tuesday, June 08, 2010

0 Tanpa Awak, Saya Sepi

Resah yang ku
Ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti



Meski
Pagi itu menatapi
Akan sunyi tanpamu
Menemani aku sepi



Tanpa..
Cintamu aku resah
Tanpa..
Kasihmu aku hampa
Tanpa..
Dirimu aku mati
hohoo…



Kini benar-benarku rasakan
Dalam benuk hatiku tanpamu
Ku tak mengerti
Takut
Takut jauh dari dirimu
Kan kau tinggalkan aku sendiri
Tanpamu ku mati
Hohoo…



Resah yang ku
Ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti








Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 ::Kembali Dilamun Cinta::

dalam tak sedar,
rupanya dah nak masuk 4 tahun berkasih dengan En Kekasih Hati.

tahun pertama perhubungan yang diijalin ini sangat la bahagia...
tak pernah langsung gaduh!!
hari-hari tak sabar nak pergi kelas sebab bole tengok muka dari pagi sampai petang...
lepas habis matrik...adoihhh....risau sangat..
entah dapat jumpa lagi ke tak lepas tu...
maklum la..same-same apply IPTA lain-lain....

jeng..jeng..jeng...
tiba-tiba dapat sama U...
wahhh...jodah panjang lagi rupanaya...!!
Alahamdulillah..

tahun kedua...sambung kisah percintaan di UTM,skudai...
kami bawa cinta kami dari Perak ke Johor...
tahun kedua...baik-baik saje..
cuma hubungan mula bergelora kerana saya!!
Maafkan saya kerana membuat onar..
sayang masih ada...maka cinta kembali dibaja...

tahun ketiga..hubungan bagai retak menanti belah...
kerana kumbang taik datang....
sekali lagi maafkan saya....

kali ini saya betul-betul menginsafi perbuatan ini...
kenapa En. Kekasih Hati aku sangat baik..?
dia tak pernah marah aku...
sumpah...sepanjang hidup 22 tahun ni..
aku tak pernah jumpa orang lelaki asing yang sangat penyabar dan redha menerima aku sebegini.

menjengah tahun ke empat...
cinta itu kembali subur...
rasanya baru semalam jatuh cinta...

terima kasih buat En Kekasih Hati....
mengajar erti kesabaran..kesetiaan..
Redha ibu bapa diharapkan....
Semoga Jodoh kita dikekalkan...






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Monday, June 07, 2010

0 kenduri kahwin

kalau cakap pasal kenduri kahwin..sure semua orang sedia maklum dengan keriuhan dan suasana yang hingaq dan panas, n happy2 gi tu..

but..

last week aku pergi kenduri kat rumah sepupu ayah aku..anak sulungnya kahwin..
kenduri tu dilangsungkan dekat masjid Sultan Mizan at Putrajaya.

perghh....

memang kenduri tu sangat MEMBOSANKAN!
tak best okeyh!!

aku paham la kenduri tu buat dalam dewan masjid..
so lagu dan segala macam benda yang x sopan x boleh dipasang..*hormat msajid*

but..

suasana tu terlalu sunyi..
sampaikan nak makan pun kena makan mcm takot orang lain dengar kita kunyah.
haiyaaa....

nak dengar orang bersembang lagi la payah..so silent..

satu kisah lagi..
kitorang satu family makan kat depan...hahaha...
masa abang aku nak cuci tangan..penutup tempat basuh tangan *ape ntah name bende tu* tu terjatuh atas meja...
ala...bukan kuat pun bunyi benda tu jatuh.....
tp..sampai meja belakang leh drg n tgk kat meja kitorang..
hahaha...

memang x best kenduri yang sunyi sepi...

TAK SUKA LA!!

maybe memang trend kat Putrajaya macam tu ek..?
kenduri pon x bole pasang lagu kuat2...

kenduri kat kampung lagi best...n kewl...
bole jerit je panggil orang sebab speaker memang besau dan kuat gler.


yeahhh!

hujung minggu ni kenduri cousin aku pulak..
buat kat dewan sekolah..
sure bising...

ERLIZA anda dijemput hadir ke kenduri kak yen ( Noreeny @ noreen)..
13 Jun ni...
hehe..

SELAMAT PENGANTIN BARU..

aku nak kawen jugak!!! huaaaaa!!!!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tuesday, June 01, 2010

0 silent

silent

no news or story to share here

ouchh...

bored
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...