our baby

Lilypie First Birthday tickers

Monday, June 07, 2010

0 kenduri kahwin

kalau cakap pasal kenduri kahwin..sure semua orang sedia maklum dengan keriuhan dan suasana yang hingaq dan panas, n happy2 gi tu..

but..

last week aku pergi kenduri kat rumah sepupu ayah aku..anak sulungnya kahwin..
kenduri tu dilangsungkan dekat masjid Sultan Mizan at Putrajaya.

perghh....

memang kenduri tu sangat MEMBOSANKAN!
tak best okeyh!!

aku paham la kenduri tu buat dalam dewan masjid..
so lagu dan segala macam benda yang x sopan x boleh dipasang..*hormat msajid*

but..

suasana tu terlalu sunyi..
sampaikan nak makan pun kena makan mcm takot orang lain dengar kita kunyah.
haiyaaa....

nak dengar orang bersembang lagi la payah..so silent..

satu kisah lagi..
kitorang satu family makan kat depan...hahaha...
masa abang aku nak cuci tangan..penutup tempat basuh tangan *ape ntah name bende tu* tu terjatuh atas meja...
ala...bukan kuat pun bunyi benda tu jatuh.....
tp..sampai meja belakang leh drg n tgk kat meja kitorang..
hahaha...

memang x best kenduri yang sunyi sepi...

TAK SUKA LA!!

maybe memang trend kat Putrajaya macam tu ek..?
kenduri pon x bole pasang lagu kuat2...

kenduri kat kampung lagi best...n kewl...
bole jerit je panggil orang sebab speaker memang besau dan kuat gler.


yeahhh!

hujung minggu ni kenduri cousin aku pulak..
buat kat dewan sekolah..
sure bising...

ERLIZA anda dijemput hadir ke kenduri kak yen ( Noreeny @ noreen)..
13 Jun ni...
hehe..

SELAMAT PENGANTIN BARU..

aku nak kawen jugak!!! huaaaaa!!!!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...