our baby

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 27, 2010

1 sanggul ARAB?

sekarang ni dah jadi trend manusia perempuan suka memakai sanggul tinggi a.k.a sanggul arab...
sejak bermulanya era shawl..entah bila la kan....
tapi rasa-rasanya pertangahan tahun lepas...KOT?? *tak sure *..
memang la nmpka lawa gi tu....
meletup nyah!
tapikan...beberapa bulan lepas dah timbul isu HARAM plak pakai sanggul tinggi....

sebelum ni tak pon fikir haram ke hape kan...
tengok je la...
lepas tu, dengan rajinnya..I pon google la kat internet pasal ini...
*yang ni I jumpa..kat bahagian tanya la ustaz*
makanya...I pon jadi la konpius.....
pas tu keluar plak dalam paper...Metro kot...


so..apa pendapat korang??
I tak tahu la....
kalau kita dah musykil kan...so rasanya tak perlu la kita buat....lagi pon bersanggul tinggi tu bukan wajib pon....



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 comments:

Apa Yang Panas said...

wah..byk info :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...