our baby

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 28, 2010

6 Kasut Tumit Tinggi - edisi kasut raya!

suka kasut tumit tinggi
.
.
saje-saje nak letak pictures kasut di entri ini
.
.
halusnyeeee tumit!
.
komfem sekadar perhiasan jek.ngeh3...
.
.

style kann??
.
pakai dengan jeans or legging mesti style abes!
.

wow...pink ke purple ni??
cantik jugak!
.

lagi la style!!!
merah nyahh..i like it!
.
.
cuba kita buang kan segala cover yang menutup kaki dan pacakkan satu tiang di tumit kaki sendiri
.
maka beginilah jadinye..
ngeh3....


entri tak berfaedah.sekian.

*gambar ini sume di cari di gooogle.bukan hak milik sendiri.*
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

Ninja Biker said...

kasut yang last sekali tu memang sesuai sangat dibawa beraya

cikShomel said...

@Ninja Bikertu la...sng nak masuk umah org..keh3..

Yorke Kun said...

aku memang tabik spe bleh pkai ksut yg last tu..hahaha

cikShomel said...

@Yorke Kun sila jangan tabik pada saya.sbb sya x leh pakai .muahahaha

niesasukasuki said...

x syok pakai kasut tinggi2 !

nur baizura said...

@niesasukasuki ehhh nape tak suka? suka-suka kan le...hehe :e:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...