our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, September 30, 2010

2 aku dah GRAD!!

wahh..
rasa seronok sangat dah grad..
MAJLIS KONVOKESYEN UTM KE-45
Tarikh 28 September 2010 akan jadi kenangan manis dalam hidup!
the convocation event was so awesome!!
i like! i like!!
dengan ini saya telah memegang segulung IJAZAH SARJANA MUDA SAINS FIZIK BAHAN
masa nyanyi lagu KEUNGGULAN TERBILANG -> lagu Universiti..
wahhh....feeling gila! rasa macam Ya Allah...seronoknye!!

*tapi aku mmg selalu touching pon dgr lagu tu..naik semangat terus!*

kat DATARAN FIZIK utm

with Mak

family yang datang ke UTM Skudai.
dua orangg lagi missing

boyfren pon ade!

nak ucap TERIMA KASIH KAT MAK AYAH, FAMILY AND ALSO BOYFREN.
Banyak gila bagi semangat..susah payah macam-macam.
SAYANG gila lah kat korang!! 
muahhhhh!! muahhh!!!




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Monday, September 20, 2010

6 blogwalking untuk cari traffic?

salam syawal
...
alkisahnya musim raya ari tu aii tak jenguk lansung ke belog-belog orang...
haa belog sendiri pon aii tak lalu..
...
bila check traffic belog sendiri..alahai ciputnye...
nak wat cm ne kan...dh raya mana la plak nk post cerita-cerita sensasi..
...
jadi disini aii tertanya-tanya...perlu ke kita berBLOGWALKING hari-hari untuk up kan traffic...
stakat UP je tapi orang tak baca entri post kita nak wat pe kan...

...
yang best bila kita tengok ada kawan-kawan blogger yang sudi kirim komen yang baik dan tak baik kat bawah entri kita...kan? kan? kan?
...
tapi kalau kita berBlogwalking tu kadang-kadang terjumpa belog menarik bole la terus follow kan...
sebenarnye aii memang ske blogwalking bila ada masa lapang...
macam-macam belog jumpa...
kisah pon pelbagai...
HOBI SAYA ADALAH MEMBACA!
hahaha
...
so up to u ols la kan...kenapa? mengapa anda berBlogwalking.
...
BABAI!!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Thursday, September 16, 2010

0 padaMu ku bersujud

ku menatap dalam kelam
tiada yang bisa ku lihat
selain hanya nama-Mu Ya Allah

 esok ataukah nanti
ampuni semua salahku
lindungi aku dari segala fitnah


kau tempatku meminta
kau beriku bahagia
jadikan aku selamanya
hamba-Mu yang slalu bertakwa

ampuniku Ya Allah

yang sering melupakan-Mu
saat Kau limpahkan karunia-Mu
dalam sunyi aku bersujud


pada-MU.... 
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Wednesday, September 15, 2010

2 persahabatan tanpa "give n take"

salam lebaran...
raya ke 5! apa yang ade? cuma sama seperti hari-hari biasa...
sadis je bunyiknyee...
 .
bosannye raya..makin besar makin bosan! OMG...
.
TAK TAW NAK CAKAP MACAM MANA.
SAYA SANGAT SEDIH DENGAN PERSAHABATAN INI
THERE IS NO GIVE AND TAKE..
ALWAYS GIVE....SEKALI SEKALA NAK JUGAK TAKE..
.. 
SEDIH! 
SEDIH!
SEDIH!
..
babai.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tuesday, September 07, 2010

0 Ku Pohon Restu Ayah Bonda - Mamat Exist

cop!!!
ade satu lagu feveret lagi!!
jom layann~~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 lagu feveret versi hari raya!

lagu Hari Raya Aidilfitri yang menjadi feveret setiap tahun!!!
Jom layannn~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...