our baby

Lilypie First Birthday tickers

Monday, September 20, 2010

6 blogwalking untuk cari traffic?

salam syawal
...
alkisahnya musim raya ari tu aii tak jenguk lansung ke belog-belog orang...
haa belog sendiri pon aii tak lalu..
...
bila check traffic belog sendiri..alahai ciputnye...
nak wat cm ne kan...dh raya mana la plak nk post cerita-cerita sensasi..
...
jadi disini aii tertanya-tanya...perlu ke kita berBLOGWALKING hari-hari untuk up kan traffic...
stakat UP je tapi orang tak baca entri post kita nak wat pe kan...

...
yang best bila kita tengok ada kawan-kawan blogger yang sudi kirim komen yang baik dan tak baik kat bawah entri kita...kan? kan? kan?
...
tapi kalau kita berBlogwalking tu kadang-kadang terjumpa belog menarik bole la terus follow kan...
sebenarnye aii memang ske blogwalking bila ada masa lapang...
macam-macam belog jumpa...
kisah pon pelbagai...
HOBI SAYA ADALAH MEMBACA!
hahaha
...
so up to u ols la kan...kenapa? mengapa anda berBlogwalking.
...
BABAI!!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

sue said...

walaupun blogwakling..harusla bc entry 2..mungkin ada yg sesuatu yg menarik kan!!!! salam perkenalan....

cikShomel said...

@sue ye betol tu..blogwalking sambil membaca!

nabilah_2908 said...

xde seronok mana pun jika kita sibuk mengejar traffic...
blogwalking itu lebih sesuai ditukarkan kepada BLOGREADING...itu motif utama berblog..

if sibuk dgn traffic..xnk baca n3 org lain..di blog tu tkperlu tulis n3..letakkan shoutbox je..kan..? (^_^)

happy blogging.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TIPS MENGEMBALIKAN MOOD KERJA

akulah gerek nya said...

heh...berbelogjalan...stju2....tg entry..tgk komen..tgk trafic...sonok2...

cikShomel said...

@nabilah_2908 tu la...klu stakat nk blogwalking je baik letak shoutbox je..hehehe..shout la kt situ hari2! hehe

cikShomel said...

@akulah gerek nya nnt kita tuka hobi komen2 belog org..ok x? hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...