our baby

Lilypie First Birthday tickers

Friday, October 29, 2010

0 Siti Balqis: misteri ke .......?

Magandang Gabi!
(selamat malam dalam bahasa tagalog [filipina])
hehehe...belajar bahasa plak kan...

aii nak story mory pasal Siti Balqis nih...
(gadis yang sebaya saya..hehe...yang dilaporkan sering disorok oleh Jin)<-- perlu ke nak explain lagi??

sejak kisah-kisahnye dilaporkan kat dalam akhbar..cewahh...AKHBAR GITU...hehe..
memang ramai la yang menyerbu rumah dia kat Kampung Gong Nangka, Apal, Besut, Terengganu tu...
semua bomoh-bomoh mengatakan.. yang ada makhluk lain yang mendampingi Siti Nurhaliza Balqis ni...


but lepas kes dia hilang sampai beberapa hari baru-baru ni...
orang mula rasa pelik...sebab....
dia cakap dia kene bawa lari dengan jin berbulu lebat....
katanya dia dibawa lari ke Gunung Jerai, Kedah..
fulamakkk jauh tu...Kelantan fly to Kedah....
image: the-medium-is-not-enough.com
tapi tiba-tiba dia dijumpai kat Jelebu,N9..
kat rumah kawan dia...menurut sumber Siti Balqis naik bus ke Seremban, then naik beca teksi.
haisshh...pandai plak ek berjalan...


masa dekat rumah kawan dia tu dia dikatakn merepek-repek cakap...
maknye dah meninggal la...duk banglo la...ade bibik la...
apa kes ni...


tapi Alhamdullilah..dia dijumpai selamat...
now ada pihak suruh dia jumpa pakar psychiatry (pakar sakit puan jiwa).
haa..macam mana tu....


sama-sama lah kita tunggu apa kesudahan kisah Siti Balqis ni..
kalau betul kena gangguan Jin,mudah-mudahan cepat la sembuh...
tapi kalu sebaliknya..walwahuallam...


babai!




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...