our baby

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, November 14, 2010

4 fesyen HIJAB merebak sepantas Virus H1N1!

hahaha (gelak dulu). ok dah puas gelak.
hape kes tajuk entri aku camgitu....
aku tak peduli..suka hati aku la nak letak tajuk ape.. @_@
.
nak berkata-kata sikit pasal fesyen HIJAB ni..
wahhh makin menjadi-jadi..and of kos cantekkkk okeyh!
naik angin gila tengok....haha..
.
dulu kan orang pakai tudung ni macam BERKECIK HATI je pasal fesyen ni..(errr tak de gambar nak share..)
ye la....aku pon tak taw nak pakai lawa-lawa cam ne..! tudung Ikan Bawal tu..nak wat fesyen cam ne kan..
but now...wowww..tudung and shawl sangat lah Awesom!!
bukan je tudung..anak dia pon Awesom! Anak Tudung! 
aku suka okeyh!!!! nak beli semua tapi.....duit tak billion-billion!
.
korang bayangkan...tudung sekarang sangat stye!!
sopan jugak, ayu jugak!
.
saya!
dulu orang free hair je leh bergaya sakan kan....kejap rambut senget, tegak, lurus,bengkok..kaler macam-macam...but now tudung lagi cantekkkk hampa taw tak!!
pakai Hijab kalerful!! bole tukar-tukar kaler...siang kaler lain,malam kaler lain.
kalau free hair, nak kaler rambut...bukan bole tukar-tukar selalu...kalau korang nak botak,boleh la kot rosakkan rambut tu...
.
lagi satu..pakai Hijab ni bukan la panas pun....
kalau tak pakai pun panas jugak...cuaca kat Malaysia ni standard la kan....
tak de alasan la malas nak pakai Hijab. Ini bukan soal panas atau sejuk ok..ni soal wajib!
kalau nak cakap out-dated...errr lagi la tak boleh blah...
errr marah ni..marah! (tak pasal-pasal kan...)
..
ehh tapi bila pakai Hijab tu kan....nak fesyen pon agak-agak la kan..
ade yang aku tengok pelik sangat pulak!



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

Amyza_nia said...

tu la...ade yang pakai tudung lycra tu tapi baju xde lengan..pelik je..tak dapat berfikir dengan center ke orang yang memakainya?

cikShomel said...

@Amyza_nia baju tak de lengan tu sudah la satu hal....tayang kaki + tudung kt kpale.haishhh tak sjuk ke kaki tu..

Amyza_nia said...

tu la pasal...makin maju..makin jadi fashion victim..akal tuhan bagi letak kat kaki kot..tu yg xsejuk tu...

nur baizura said...

@Amyza_nia hehe sbr la.... :g:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...