our baby

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 03, 2010

10 :isteri bogel depan webcam?:: apa kes?!

FACEBOOK
.
TWITTER
.
FRIENDSTER
.
MYSPACE
.
ntah la macam-macam lagi...
tapi yang paling power sekali Facebook la..
.
orang zaman sekarang ni mudah sangat, dengan tekonologi yang macam-macam...
cepat kawin,cepat bercerai....
mana tak nye....senang sangat bersosial...
SMS satu lagi punya hal la...
dalam jamban pon boleh SMS...
isteri/suami ingat dia tengah melabur rupanya tengah SMS.
.
.
kalau orang zaman dulu...
mana la ade handphone ni kan....
internet segala mak nenek tu lagi la tak ade...
sebab tu la rumah tangga susah nak tergugat...
.
Ahad lepas aii baca paper...kisah rumahtangga orang..
kecian si suami...dapat tahu isterinya berbogel depan webcam layan lelaki lain!
wah memeng gila.
si suami terjumpa gamabr si isteri yang menyelak baju menunjukkan dada..
bila dah tanya, dia mengaku...konon-konon tak nak buat lagi.....
tapi sekali lagi si suami terjumpa gambar isterinya...
.
senang sangat kot nak hancurkan rumah tangga dengan teknologi.
nafsu pon join skali..mana tak rumah tangga tu tunggang terbalik...
..
cabaran rumah tangga di masa depan tak tahu la hebat macam mana...
takot pulak nak hadapi.
.
tapi kita tak boleh salahkan teknologi je...
kalau IMAN ada...insyaAllah terperlihara.



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

cendera jiwa said...

kalau tepok dada tanya selera, mmg itulah y jadi... cuba tepok dada tanya iman...

cikShomel said...

@cendera jiwa setuju!

Aisyah AR said...

huhuu..kantoi akhirnya....apalah...otak letak lutut!!! nafsu mengatasi logik akal! haih...

cikShomel said...

@Aisyah AR haa tu la....kantoi..ape la jd ngn family diorg tu sekarang.ish3..

Roket Kertaz said...

iman adalah .. mutiara.. di dalam hati.. manusia..

cikShomel said...

@Roket Kertaznasyid sambil ingat Tuhan

sweetyfunky said...

ish ish ish... de jgak owg yg cam gini kn...

nur baizura said...

@sweetyfunky ada..kalau tak kan la org tu nk story tny pakar pasal masalah dia ngn bini dia kan...

Shamelin Ganu69 said...

cantik blog ini...boleh belajar?

nur baizura said...

@Shamelin Ganu69 thanks...x reti sangat nk mengajar..ni pon baru belajar. :e:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...