our baby

Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 05, 2010

9 Nostalgia Sekolah Rendah!-->zaman hingus meleleh, baju comot-comot!

hai!!
aii nak share nostalgia masa sekolah rendah dolu-dolu...hehe
lagu SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN SERI GOMBAK.(of kos dekat Seri Gombak)
I really miss this school damn much!!
gila banyak memori.ouchh....touching..
saja-saja je search kat You Tube...
memang niat nak cari lagu sekolah...
Alhamdullilah..pencarian suksess!
.Hoyeahh!!.
walaupun tak de suara, tapi versi piano ni telah meruntun kerinduan terhadap sekolah rendah ku!
thanks to Muhaimin Mahzan yang main piano nih yek!

lirik nya segar dalam ingatan (hebat kan ingatan aii..kan?)
Ilmu panduan hidup kita teras ke arah jaya...
menimba ilmu pengalaman moga hidup berjasa..
hidup berdisplin dan berharmoni pendidik dihormati...
SKTSG kami sanjung tinggi namamu tetap dihati..
Usaha sentiasa untuk bangsa dan negara (2x)..
hidup berdisplin dan berharmoni pendidik dihormati...
SKTSG kami sanjung tinggi namamu tetap dihati...

kenapa rindu sangat kat sekolah rendah?
sebabnya...since aii pindah ke Perak, aii ade rasa baru 2 kali je aii lihat skolah (tu pon dari luar)..
lalu depan sekolah...huaaa...
kawan lain maybe selambe je kot...sebab diorang masih tinggal kat Taman Seri Gombak!

ada tak readers disini yang satu sekolah dengan aii...?

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 comments:

.hana. said...

laaa skola nih ke dulu?
dekat bebenor dgn umah sy hehe~

cikShomel said...

@.hana. ye..skola ni..hana dlu tak skola kt sini ke? huhu

Muhaimin Bin Mahzan said...

Thanx sbb menguar uarkan video saya yang memberi seribu satu knangan di sekolah rendah SKTSG 1.

cikShomel said...

@Muhaimin Bin Mahzan ooo u r welcome.ade plak kan skola SKTSG 1..dulu satu-satunya skola yg ada SKTSG je le...

Muhaimin Bin Mahzan said...

@cikShomel ha ha ha...mksodnya yng bersebelahan ngan sktsg 2 lahh :)

cikShomel said...

@Muhaimin Bin Mahzan iye2..dlm hati ada syg utk SKTSG1 je.SKTSG2 p main jauh2.

Akif Rusli said...

Salam, korang semua ni batch yang mana? :)

nur baizura said...

@Akif Rusli I dari batch 1995~2000.

akif said...

hahah~then I guess I am your junior..batch 1997-2001

selamat bertemu warga sktsg~ ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...