our baby

Lilypie First Birthday tickers

Monday, December 27, 2010

9 Excited!! | Contest Aku dan Masa Silam |

yeazzza! excited gilos bila ada jumpa contest yang best!
hahaha...
kali ni aku berbesar hati nak join contest yang di anjurkan oleh Me Suya!
haaa tengok banner contest ni....apa macam...?
menarik kan..
err sebarang terma dan syarat sila pegi trus ke blog Me Suya okeyh!
.
.
.
.
.
haa ni gambar CikShomel iaitu aku selaku tuan punya BELOG ini.
kihkihkih..
(gambar masa umur 9 bulan dan 22 tahun!)

dulu kan..mak aku cakap, masa aku kecik-kecik aku kuat nanges...oppss seingat aku la kan...aktiviti menanges itu berterusan sampai darjah 4.kahkahkah..mengada gilos!  okeyh der nak citer lagi....masa kecik dulu aku suka main (of kos la!) memang ganas dan lasak sebab banyak masa di abeskan dengan abang.  paling selalu main atas pokok sebab kat tepi rumah ada 3 pokok pelam besau-besau! satu hari tu...aku terjun dari pokok ala-ala Zorro tanpa sedar paku elok je terpacak bawah pokok..  ape lagi....masuk dalam kaki la...tapi tak nanges..sebab aku kental.muahahaha (padahal nanges terguling-guling).

kalau tengok gambar tu........................................
dulu aku montok sikit la...sekarang cikeding je..muahhaha
dulu aku jalan pakai walker...sekarang pakai kaki sendiri!
dulu ada dua gelang kaki..sekarang dah bagi hilang.satu pun tak ade! grrr..
tapi..dari dulu sampai sekarang CUTE! (proses masuk bakul angkat sendiri)
.
.
aku Tag budak ini: Miss Cherry

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 comments:

eik`S noName said...

nie mesti ajin rembat mempelam atas pokok nih...ehhe...

me suya said...

thnx join me.
wish u all the best

regard,
me SUyA

cikShomel said...

@eik`S noName pelam kat umah sendiri x pe la rembat.halal di rembat! haha

cikShomel said...

@me suyathanks Me Suya! cuba nasib je ni..hehe

Cikgu Fikri said...

wah..
sungguh comel...
hehehhe..
good luck yer utk contest tu..
anyway, fiq nak follow blog kamu..huhuhu :)

cikShomel said...

@Cikgu Fikrithanks fiq. (^_^) n thanks again 4 following me.ngeh3..

raudhah said...

salam..tahniah..

anda ditag saya. Klik kat nama saya kt ats tu.

hehehe...awrd tu best..amik la. Khas utk awk =)

cikShomel said...

@raudhahooo tq! tq!

me suya said...

jgn lupa malam ni suya umukan pemenang.sesi pengadilan sekarang ni..esok tak sabar nak post hadiah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...