our baby

Lilypie First Birthday tickers

Friday, December 24, 2010

10 Cubaan Pertama | Carrot Cheese Cake

hai u ols..nak story sikit ni...
hari ni aku saja-saja rajin buat kek.
actually dah lama sangat memendam rasa nak buat kek..
masa dulu { sebelom abes belajar dan sibuk-sibuk nak balik U } sempat la lg buat-buat kek..ntah pape.poyoss jek.
.
.
aha..tadi aku buat Carrot Cheese Cake.
tu la 1st time try resipi tu..
before ni ade buat dah kek cheese..tapi bukan Carrot Cake.
Cheese Crumb Cake. of cos sedap!
hahaha.tapi sorry tak de gambar kek tu.
.
.
oh gambar kek carrot ade la..
aku semestinye tak memperincikan kemasan atas kek (cewahhh)..
sebab yang nak makan pon family aku je kan..
buat lawa-lawa pon macam....ahhh tak payah la...
so kalau u ols tengok kek tu macam hampeh je, korang ignore.
tapi rasanya sodapp! [perasan disitu]
..
ohh.lagi satu...kek yang aku suka dan mereka suka kek coklat! Klik SINI!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

eik`S noName said...

sedap xtau la...nak tau...kasi la sikit ke esayd...ahaks....hahaha

btw nice cake

Haziq Yaacob said...

serius terliur pandang kek tu ;p

Adibah Sharudin said...

sodap nyo la..

tigrismalaya said...

amboi..rajinnyer dek non wat kek...rasa sket boleyyyy...hihi

cikShomel said...

nak rase bole..mai la eh datang rumah eden..rumah eden dokat je nih...kat LOndon~ muahahaha~

Mohd Sukur Ibrahim said...

nampak sedap...

zuhanismohamed said...

sedap tu..pandai nya awak buat..hehe

cikShomel said...

@zuhanismohamed hehe malu plak..(^_^)
mekaseh ye sume...

mis twit said...

sedapnye.. nak siket.. hihi salam perkenalan.. :)

cikShomel said...

@mis twitsalam perkenalan. =)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...