our baby

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, December 11, 2010

2 Join BlogLarian, cara mudah berBlogWalking!

http://bloglarian.blogspot.com/ 
korang nampak tak gambar yang aku tempek kat atas tu...?
tu la BLOGLARIAN yang aku baru je join..kih kih kih..
nak kenal dengan BLOGLARIAN? Klik Klik Klik SINI!
BlogLarian ni adalah cara mudah nak blogwalking...

Dengan ini aku nak menulis bahawa:
Saya suka berblogwalking kerana saya selalu jumpa entri best, gempak, siod dan kelakar gilos kat belog orang lain! Sambil tu korek-korek idea kat celah-celah Blog orang!

Oh my dear...aku nak TAG 3 orang la...
-------------------------------buh- bye!-------------------------
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Annie said...

Salam Ziarah. Cute blog

cikShomel said...

@Anniethanks Annie!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...