our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, January 06, 2011

4 Contest Jelingan Manja

yippii contest lagi!
Contest pertama yang aku join 2011.
semangat baru.cewahhh [tak de kena mengena]


tengok atas tu...Contest Jelingan Manja! siap gerak-gerak lagi tulisannyee..hehe
kalau nak tahu macam mana nak join ini contest sila klik SINI!!
.
1. Buat entri pasal contest nie. (beres!)
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor* (beres!)
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.(beres!)
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn  kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee(beres!)
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.(beres!)
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.(beres!)
7.Komen entri nie sekali dengan link korang..(beres!)
.
.
gambar ni je yang juling-juling...ehh jeling-jeling..

gambar sama dengan header.bole la ek...

ohh dear..I tag : cheery
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

Bulan said...

thanks join dear ;)
gud luck!

cikShomel said...

@Bulanu r welcome =)

ejulz said...

perghh! manje siot..heHe

cikShomel said...

@ejulz ok perli ke hape ni...grr~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...