our baby

Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 31, 2011

9 Jom buat profile FB jadi lebih style!

sebenarnye aku tak suka profile Facebook yang baru...
tapi baru tadi rasa macam 'ehh ok jugak profile baru ni!'
ekceli profile Facebook aku dah berubah..ceceeyhhh...
nak tengok tak..?
aku tak peduli korang nak tengok ke tak nak..aku nak tunjuk jugak!
.
.
.
hehehe ape macam derr..?
tapi kan...of kos gambar profile ni akan selalu berubah-ubah...
al-maklum je la,dah pandai buat..so selagi tak boring, selagi tu la akan tukar-tukar.
.
cuba tengok contoh-contoh ni..cool kan!
                          
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 comments:

a n a s t a s y e a said...

cantik .. anastasyea suka dengan gambar profile tu . =)

anastasyea's latest post .. Gosip Artis Lagi Panas!

n3scaf3_ais said...

hmmm...nice...

aisya said...

cmne nk wt? huuu

nur baizura said...

@aisya http://sethsandler.com/headline/create-awesome-facebook-profile/#

try usha situ..hehe

elly said...

dulu penah cube buat tapi x jadi.. T.T

nur baizura said...

@ellyehh how come..hehe...mesti ade tersalah tu..

diZoo said...

More Info :

Koleksi Lengkap : Photo Syur, Hot & Nakal Syahrini Bikin Ramee....


Beginikah Pelajar Indonesia dimasa Sekarang ?


Fakta Baru Photo Seksi Chantal Della Concetta Komplit


Photo Pose Sila Sahin di Playboy Bugil Tanpa Sensor


Lagii... Sasha Grey main Film Di Indonesia


Photo Aura Kasih : Jaman Dulu Sampai Sekarang


Funny : Woman Sensation


Photo Dallas Wiens : Wajah Sebelum Dan Sesudah Tersengat Listrik


Photo Keanehan & Keunikan Yang Ada Di Dunia Ini

Riff Issues said...

style..cayalah :)

AMMAR YASIR said...

Mcm mana nak buat? Nak buat jugak..huhuhuhuhuhuhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...