our baby

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, January 09, 2011

7 Remaja bertudung tak layak sertai Dewi Remaja?


kontroversi je tajuk cam gitu..
itu bukan fakta tapi pertanyaan ye (tengok belakang tajuk itu,ada tanda ? ) muhahaha
tapi kenapa ye finalis dewi remaja tak ada sorang pun yang pakai tudung?
tak cantik ke bertudung?
macam ramai gilos yang meletops cun melecun walaupun  bertudung.
tambah-tambah tudung sekarang macam-macam style..belit sini sana, ada riben comel lagi.
adakah......
~ gadis bertudung tak suka join benda-benda sebegini.[ye ke?]
~ ehh atau pun tak sesuai la gadis bertudung make-up lepas tu tunjuk-tunjuk keCUNan mereka di atas stage.
[ye kot?]

korang jawab sendiri la.hehe
tak pun kongsi-kongsi jawapan dengan semuanya disini. ayuh!


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 comments:

TkLyna said...

dewi remaja semua pakai seksi2...macam program ratu cantik pun ada..elok la gadis bertudung tak join... (pendapat je)

cikShomel said...

@TkLynatu la...tapi kalau yang bertudung tak kan nak pkai skrit plak...jubah-jubah pon cun juge.baru la leh jd ikon remaja =)

Sayang Amirah said...

kalau bertudung semua p join covergirl majalah dara. boleh tahan gak majalah tu

cikShomel said...

@Sayang Amirah ye ye...dara[dot]com.hehe

eik`S noName said...

i malu la u....hehe
gadis betudung...tujuan ape pakai tudung???
tutup auratkan...
tp bila duk tayang kecantikan diri mereka di media, itu adalah satu daripada aurat juga...baek gadis ISLAM tak payah la masuk rancangan ini segala...persiapkan diri utk suami je...
suara seorng wanita saja pun adalah aurat...
lau yang masuk nyanyi2 tu, then pakai tudung....motif asal ISLAM tiada disitu...

ini adalah pandangan eik`snoName...
setiap komment itu boleh dikutuk @ dipuji...jadi terserah....

and be happy...hehe

cikShomel said...

@eik`S noName u! knp u malu! haha

iEra naDira said...

setuju dengan eik`S noName. Hehe.
Gadis bertudung,, sama ada layak atau pun tak bukanlah urusan kita..
Mau tau lebih lanjut meh kita tanya orang yang menguruskan Dewi Remaja. Hehe :l:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...