our baby

Lilypie First Birthday tickers

Monday, February 07, 2011

7 Set Chess Paling Mahal di Dunia!

The Royal Diamond Chess adalah chess buatan tangan. Mengunakan emas putih 14-karat dan menggunakan 9900 berlian putih dan hitam adalah antara chess yang paling mewah sekali kat dunia.
Direka dan dan dimiliki oleh seorang artist, pereka dan master of jewelery yang bernama Bernard Maquin.
.
jom usha gambar!


            

         
                            
sumber: Diamond Lighter
................................................................

Satu lagi set chess mahal adalah Jewel Royal Chess Set. Dibuat daripada emas dan platinum, set ini juga mempunyai zamrud, mutiara, nilam dan ruby! 
.
jom usha gambar!



  



p/s: grrrr geramnye tengok set chess ni! rasa nak jugak satu! nak free tak nak beli!                                               
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 comments:

nelly said...

suka main chess!

nur baizura said...

@nelly tak pandai main chess! haha :e:

Fashionista said...

suka gak main chess!!

nur baizura said...

@Fashionista alamak semua suka main chess..kalah la aku! :i:

Dawa said...

bestnya klu dpt ni. bley main ptg2 dgn wife :l:

nur baizura said...

@Dawadawa, kalau chess mahal cam ni kompem simpan dalam peti besi.hilang sebijik nanges setahun.hehe :f:

Maryam Fatanah said...

kalau nk main chess guna set chess yg mahal ni konfem kena hati2 so that tak jatuh or ape2 yg mgkin rosakkan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...