our baby

Lilypie First Birthday tickers

Friday, March 11, 2011

6 Bila Tsunami di permainkan..?

Petikan....ehh sesuai ke perkataan petikan...tak sesuai....
kita guna perkataan STATUS yang di"CROP" dari facebook..Okeyh sedap ayat tu!


apa motif status tersebut? Jenaka?
.
Maria Ozawa tu kan Pelakon Lucah..ehh apa ni...tak suka la status macam tu!
Ramai plak yang "Like".
apa ni....dunia akhir zaman, patut la Tsunami.

p/s: Ada benda yang tak sesuai dibuat "JOKE"
Mari berdoa semoga semua selamat.


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Sunday, March 06, 2011

3 Blog yang semakin terabai...

Hai u ols...
jap..jap nak sapu sawang dulu...kesian blog ni..bersawang!
aku dah lama tak update blog..ermm seminggu lebih kot..?
SEBAB...semenjak kerja ni aku memang busy..
bayangkan kadang-kadang kerja lebih dari 12 jam sehari! WTH!
tangungjawab pada diri sendiri, terpaksa la pikul kan..
jadi kepada korang yang follow aku tu, harap maaf la...tak de cerita sensasi dan terkini nak diUpdate selalu.
(beza dan sangatttttt berbeza dengan zaman menganggur dulu..)
TAPI....aku akan cuba mencungkil idea..haha...nak jugak update blog kesayangan nih!


babai!
arigato gozaimas!



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...