our baby

Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 25, 2011

0 Nokia E7!!

hai! assalamualaikum!
.
kan sejak kebelankangan ni bila view je Blog asyik keluar iklan nokia E7....ehh thanks Nuffnang bagi Buffered Earning untuk nokia E7!!

.
.
ok..ok..bukan nak cakap ape..cuma nak kasi tau..hati ku dah berkenan dengan handphone itu.
ermm kumpul duit dulu....kuikuikui....
nak beli handphone mahal-mahal ni rasa rugi plak....aku ni nak SMS orang pun malas...nak call kedek cket.keh3..
.
.
ce kita beli handphone touchlight je...kan senang.hehe


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Saturday, April 09, 2011

6 NEO ohhh NEO!

hey hey hey...
..
lamanyeeee tak update belog ni!
sure readers pon dah lari tak mau singgah sini.. T_T
.
sebenarnyeee...aku tertanya-tanya..apasal tiba-tiba aku rasa ramai je orang pakai kereta NEO...
ramai disini bermaksud...
kat tempat kerja aku...ramai plak pakai Neo. ape kessss!
ehhh aku nak beli Neo (berangan...) tiba-tiba jek ramai yang dah pakai Neo.
jadi apa aku patut buat nih..haha..

Adakah:
1. Beli jer le....bukan dia orang yang buat kereta tu.
2. Ngorat salah seorang pemilik kereta tersebut. (gila gediks!!)
3. Beli kereta lain la derrr! Produa terbaru yang tak keluar lagi tu ker.....

nak sangat! 






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...