our baby

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, July 09, 2011

3 hoyeahhh!! Saya beli Myvi Elegance!

hoyeah!
hoyeah!!

hehehe

tengok! tajuk tu...tiba-tiba aku beli Myvi Elegance!
haha sengal!

kalau korang tengok posting before-before ni, aku asyik cakap pasal Neo...tup tup..Myvi..
what the fish!!!???
konon sebelum ni berkeras tak mo beli myvi sebab sekarang aku memang drive Myvi ayah aku (kasi kecik sikit tulisan ni..)..
so nak la kereta lain dari myvi...tibe-tibe myviiii jugak...
huh aku pun x paham ekceli...

haishh sebenarnye dalam hati ada taman masih NAK beli Neo...tapi bila pikir-pikir balik...
emm AYAH dan EMAK macam susah je nak naik kereta tu...
I tak nak la beli kereta yang tak boleh bawa diorg kan...

pas tu pikir punya pikir.tak tau pasai pa bangun tidoq pagi tadi..
pegi mandi trus pergi Produa booking Myvi..

Test drive tadi, B.E.S.T.!
Tapi tadi test drive kereta auto....agak kekok sikit la...
paling penting tak puas! Ahhh tangan cari gear, kaki car clucth!
Ohh my Prada..! (konon-konon nak cakap aku minah drift la..pakai manual)

Ok..ok..kereta tu tak dapat lagi...
jadi malas nak cakap banyak...tunggu la kereta tu sampaiiiii~

p/s: aku pergi booking kereta sorang-sorang...tak de orang teman.. :(
test drive pon ditemani sales girl.. :)
dia tanya..."kenapa datang sorang-sorang..?"
aku cakap kat dia.." ehhh apasal...tak boleh ke datang Produa sorang-sorang..? "
muahahahha


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 comments:

aqmalazmi said...

pehh da besa nie boleh beli kete..hehehe

moga cepat dpt kete tu ye kak!
:D

nur baizura said...

@aqmalazmi akak tak besa sangat! haha! mekaseh!

Datinrockers said...

wah!! tahniah dah beli kereta..terbaik...nanti bawak kete leklok k..anyway blog awak cantik,nanti boleh ajar saya wat layout cantik2..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...