our baby

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, December 25, 2011

1 Pangkor Trip!

Date: 22-Dec-2011
Venue: Pulau Pangkor
Attendee: Ekin, Effa, Bai, Ida, Ida the 2nd, Syamil
sesampai nye di Resort...tak boleh Check In lagi...

get ready to Pulau Giam!
Nak snorkeling :)
Here we goooo! Yea!!!
Gambar terjun untuk snorkeling not available right now...hehe..


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tuesday, December 20, 2011

1 Makanan Ringan Merosakkan Ovari?

Hai my dearest readers!
Just wanna share my curious on below screenshot picture grab from facebook..
Actually rasa macam ramai je yang share benda ni kat facebook...
Takpe, aku share kat blog..ngeee~
Mula-mula baca, rasa takot gila..aku ni hantu makanan ringan..especially beger..hehe

Tapi bila fikir-fikir balik..emm betul ke boleh rosakkan ovari..
cam takot je...Serious takot okeyh!

Kalau sapa-sapa doktor yang baca atau tahu tentang ini, tlg share sikit pendapat dan ilmu anda..

Dan mulai hari ni aku nak kurangkan makan beger menjadi dua minggu sekali...
Agak-agak korang aku hentam beger sebulan berapa kali..hahaha
shhhh....rahsia!


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Sunday, December 18, 2011

2 Bukit Larut Trip!

Date: 15-December-2011
Vanue: Bukit Larut, Taiping
Peserta : Baizura :Ekin; Effa

1st aktiviti sesampainya kami di Taiping...
Naik kuda!
Nama kuda: Sin Chan.
Kuda jantan, tak tau teruna lagi ke tak.. (-__-)"

Lepas naik kuda, naik kereta plak..ktorg jalan-jalan habiskan masa..
tetiba rasa nak jadi model, so kitorang stop dan bergambar..kekekee


dan....setibanya masa nak naik Bukit Larut!!

kami di puncak!!
CooooLL!!
kat atas ni sangat boring...tak ada apa-apa pun...
kemungkinan yang sangat besar, aku tak akan naik lagi.
ok..muktamad!

p/s: kitorang ada siri jelajah lagi ni...banyak lagi tempat nak pergi memandangkan kitorang bercuti selama 2 minggu lebih. hehe..
nanti kita share lagi ye..
chiow!






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Wednesday, December 14, 2011

0 Blog tak aktif..mana nak dapat side income!

Selamat malam bloggers and readers..
Lama gila tak update blog. Otak berkarat ke hape...
Dah la dah lama tak update blog, lepas tu boleh berangan nak check account Nuffnang ada berapa...
memang tak sedar diri a.k.a koma btol la aku ni..

tapi at least Nuff still ingat dekat aku, dan dia bagi Buffered Earnings lagi..
ingatkan dah lama tak update, maka takde BE...hehehe mekasehh :)







sesungguhnya ketahui la wahai Nuff dan semua...aku tak de idea nak tulih ape dalam blog sebab hari-hari terperap tengok kerja yang bertimbun. InsyaAllah, nanti ada rejeki dan idea yang mencurah-curah dari ladam gandum, aku aku terus capai laptop dan update. kekeke.. :)


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...