our baby

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, December 18, 2011

2 Bukit Larut Trip!

Date: 15-December-2011
Vanue: Bukit Larut, Taiping
Peserta : Baizura :Ekin; Effa

1st aktiviti sesampainya kami di Taiping...
Naik kuda!
Nama kuda: Sin Chan.
Kuda jantan, tak tau teruna lagi ke tak.. (-__-)"

Lepas naik kuda, naik kereta plak..ktorg jalan-jalan habiskan masa..
tetiba rasa nak jadi model, so kitorang stop dan bergambar..kekekee


dan....setibanya masa nak naik Bukit Larut!!

kami di puncak!!
CooooLL!!
kat atas ni sangat boring...tak ada apa-apa pun...
kemungkinan yang sangat besar, aku tak akan naik lagi.
ok..muktamad!

p/s: kitorang ada siri jelajah lagi ni...banyak lagi tempat nak pergi memandangkan kitorang bercuti selama 2 minggu lebih. hehe..
nanti kita share lagi ye..
chiow!






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

shazida said...

awat cuti lama sangat??? jeles3!!!

nur baizura said...

@shazida sebab....kilang kami shutdown! yeszzaaa!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...