our baby

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 20, 2011

1 Makanan Ringan Merosakkan Ovari?

Hai my dearest readers!
Just wanna share my curious on below screenshot picture grab from facebook..
Actually rasa macam ramai je yang share benda ni kat facebook...
Takpe, aku share kat blog..ngeee~
Mula-mula baca, rasa takot gila..aku ni hantu makanan ringan..especially beger..hehe

Tapi bila fikir-fikir balik..emm betul ke boleh rosakkan ovari..
cam takot je...Serious takot okeyh!

Kalau sapa-sapa doktor yang baca atau tahu tentang ini, tlg share sikit pendapat dan ilmu anda..

Dan mulai hari ni aku nak kurangkan makan beger menjadi dua minggu sekali...
Agak-agak korang aku hentam beger sebulan berapa kali..hahaha
shhhh....rahsia!


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 comments:

::thexieza:: said...

baru tahu pasal benda ni..
takotnye..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...