our baby

Lilypie First Birthday tickers

Monday, September 03, 2012

0 Cerita Kawen ~ Hantaran dari Pihak Lelaki :)

Ok, this entry nak tunjuk hantaran dari pengantin lelaki plak...Rumah pengantin lelaki dah set tema Purple..

Jom usha hantaran pengantin lelaki~
Hantaran utama! Mas kawen~
 

 

 

 
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Cerita Kawen ~ Hantaran dari pihak perampuan :)

Lai lai laiiii....
sekarang kan musim kawen..abang aku pon terlibat sekali..tapi sebagai pengantin lorrr...
Nah...ni hantaran dari pengantin perempuan kepada pengantin lelaki~
Tema : Biru

So..sesiapa yang nak kawen tu boleh la usha-usha gambar hantaran kat bawah ni..hehe
Enjoy u ols!

 

 

 

 

 
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Obses to Gain Weight!

Ada orang kata nak orang yang nak kurus tu desprate..tapi aku rasa orang yang nak gemuk tu lagi laaaaa desprate!
Serious!
Example dah ada pada diri sendiri..
Macam-macam produk dah try untuk naikkan berat badan, tapi hampa..
Setakan Weight Gain, Gain Eight la..memang tak berkesan.
Nak kata aku makan terus digest keluar, tak de plak...eeee susah sangat la nak naik berat badan.

Tolong..tolong!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...