our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, October 25, 2012

2 Bilik Pengantin {Review}

Hi semua.. :)
Kali ni aii nak review pasal bilik pengantin pulak.
Cerita tak sudah-sudah tentang Majlis Perkhawinan abang aii..hehe
Bilik pengantin ni macam tangkap muat gitu~

Ala kadar.
Apa yang ade je kita guna..boleh percaya ke?

Ok, lets review...
 
Pintu Bilik~

~Katil~

~Kepala Katil~

~Bunga tepi Katil~

Simple saje kan!

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Monday, October 15, 2012

0 Kenduri itu Family time :)

readers..hi!!
dah tengok ke belum gambar Hantaran from pengantin perempuan dan pengantin lelaki?
kalau dah tengok..Bagus!
Next nak share gambar lagi..hehe..
tp with cousin and sibling.

 

over kot!!
Gambar pengantin aku tak share pon :)
muahahaha..
ok, see u till next post!

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Sunday, October 14, 2012

0 Dah boleh Cash Out earning from Nuff!

U ols..
I dah boleh cash out duit dari Nuffnang la.
Thank  you Nuffnang!!
Berbaloi-baloi :)

Siapa-siapa yang belum join Nuffnang boleh JOIN Now!


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Colour Block Boutique will be launch soon!!

Hello readers!!
Glad to inform you all that..my boutique will be launch soon!!
Do like my FB Colour Block Boutique to be the first person updated with my collection!
Semoga semuanya berjalan lancar. Doakan ye!




JOM like our FB now!
Thank you for your support dear :)



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...