our baby

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 28, 2012

2 Cantikkan Ketiak!

Hari tu aku beli Epilator. So..aku sangat berpuas hati dengan benda tu! Hoyeahhh!
Ape benda la Epilator tu kan..? Okeih..actually, Epilator tu adalah alat untuk mencabut bulu roma.
Cabut okeih..bukan cukur!
Cuba tengok gambar kat bawah ni...
Ni la Epilator tu...beli kat groupon je!
So far, lepas pakai benda ni, memang puas hati.
Sebab fungsi dia mencabut bulu. Tapi tak boleh cabut kening okeih!
Kalau bulu ketiak, kita cukur, nanti ketiak jadi hitam..So kalau nak ketiak putih, the best way ialah cabut je bulu tu. Kalau nak cabut satu-satu lenguh la pulak kan?
Jadi..gunalah epilator..Sonang cito. Tak payah tonyoh pakai limau nipis ke...kapur ke..segala bagai.
Buat sakit je~ phewww...

Lepas tu boleh jugak guna untuk upper lip, dan bulu-bulu roma kat muka.
Kaki dan bikini area pun boleh guna.

Selamat membeli dan mencuba!

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Mohd Faris said...

beli kat na?

nur baizura said...

@Mohd Faris beli kat groupon... :l:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...