our baby

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 25, 2012

0 D.I.Y Pelamin Mini |E-Day!|

Hi salam Selasa. Cuti sempena perayaan Krismas..hee..cuti!! Sehari je pun..
By the way, hari tu dah bertungkus lumus buat pelamin yang ntah pape..
Ramai kot yang membantu. That is my family..sentiasa ramai je..
..
Pelamin bawah ni simple je..ntah rasa macam buruk sikit. Tapi hentam je lah..
Bekas bunga pun tu pun tak habis balut lg..Cuba korang tengok..hahaha..
Lagi satu aku rasa aku ni tak de tema..hentam je..
Pasai tu la jadi macam-macam kaler je kat pelamin tu. pheww~
..
Bunga rose besar yang aku buat sebelum ni patutnya nak gantung kat atas tu as a border, tapi cancel.
sebab kiri kanan macam kosong, so bunga tu letak kat kiri dan kanan je lah...
Tak de gmbar yg close up..
Dan tak de gambar semasa sesi nak "membina" pelaimin ni..sebab sume gambar dalam rumah dan tak menutup aurat, so, tak boleh upload. heee harap Maklum. Sekian Terima Kasih... :)



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...