our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, January 24, 2013

2 B2B | Shopping hantaran!! |

Assalamualaikum :)
Weeee~ topik kali syiok. Shopping kot, sape tak syiok..hehehe :)
Mengikut planning, pengantin lelaki akan bagi 7 barang, perempuan bagi 9 barang.
Tak aci kan....kita perempuan dapat 7 je hantaran.
Ahh takpe lah..kita suruh cik abe beli barang yang mahal sikit. hehehe

Barang yang direquest untuk hantaran nanti..
1) Jam dinding tangan (dah beli - Adidas)
2) Perfume (dah beli - Coach)
3) Handbag + purse ( dah beli - Polo Assasin + Giamax)
4) Telekung (dah beli - Bella Ammara)
5) Kasut (sneakers boleh?) - Ntah..?
6) ????
7) ????

Arghh lagi dua nak minta ape ek..
Nak DSLR...nak Galaxy Note II...hehehe oppss cukup 7!!

Balance hantaran beli kemudian la...Tunggu sale besar-besaran.
Encik tunang pun kerja je...maklumlah kerja shift 4-3, so waktu cuti kami tak sama...
Sudah la dia kerja kat Kulim...yang aku ni di Ipoh..
memang tak ada dating la kan....sekali dating, terpaksa la settle kan sebanyak yang mungkin.

Kursus kawin tak pergi lagi!!! Malas la...lama dah tak kena lecture, dengar orang cakap berjam-jam.

Phew~~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

orked violet @ SYA said...

bile wed date dear??

Sya minat gk telekung from Bella Amara tu. tp memanjang jek sold out. huhu. cmne bLEh sempat grab nih?? cite sket. huhu

BTW, Sya br foLLow sini. free nnti visit/foLLow Sya jugak ek~
sya-orked.blogspot.com

nur baizura said...

@orked violet @ SYA InsaAllah 24 May Nikah, 25 may Kenduri.

Hehe..

Kalau nak telekung Bella Ammara tu memang kena tunggu je la..
Tgk bila dia update akan release new..siap set alram tako terlupa. haha over.. :k:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...