our baby

Lilypie First Birthday tickers

Friday, January 11, 2013

2 B2B | Survey pakej butik pengantin |

Yeahh 2013! Januari 11.
Maksudnya lagi berberapa bulan je tinggal. Kalau ikot kiraan, majlis paling bersejarah dalam hidup aku tu akan berlangsung May..so..kira le sendirikan..
Lambat lagi ke ek? Ke dah kena get ready?

huh~

hari tu aku ada meronda seluruh pekan Kuala Kangsar..servey pakej-pakej..
Aku try mintak quotation harga untuk barang-barang yang aku nak..

1) Mini pelamin untuk majlis akad nikah
2) Pelamin Samding 12 kaki
3) Baju Sanding L & P (baru)
4) Baju dress outdoor
5) Make-up 2 kali (Nikah + sanding)
6) Red carpet
7) Pintu gerbang
8) Aksesori L & P
9) Payung , Renjis dll..

Banayak la jugak kan.....hehehe

Kebanayakkan butik pengantin kat Kuala Kangsar ni akan bagi total quatation dalam range harga Rm3000~Rm3500.
Tapi paling syok bila jumpa satu kedai pengantin yang bagi pakej RM2700 untuk semua!!
Demm happy gila!
Butik pengantin ni pun bukan la cikai-cikai je buat kerja..aku dah pernah tengok diorg buat pelamin.
Sebab abang aku kawen ari tu pun amik dari butik ni..
Muahahaha..

Actually, aku memang malas la nak ambik butik pengantin yang abang aku dah amik hari tu..nanti dia kata aku tiru dia...
Tp sebab harga dia macam murah gila..aku ambik je lah~ phew...

Ok..booking tarikh kat butik pengantin! 


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Alynzs Syed said...

hye . oh please . butik mana tu yang murah ? ohh . i tengah pening jugak ni . =)



nur baizura said...

@Alynzs Syed Butik DZ Andaman..area kuala kangsar, perak. :m:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...