our baby

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 12, 2013

2 B2B | Checklist Kawin |

Yeaaa nak share checklist kawin pulak!!
By the way checklist ni contains perkara yang terlintas dalam kepala otak buat masa ni...
Rasa macam ada something yang tertinggal...tapi tak tahu la...

Kalau ikot kan checklist ni...lagi banyak yang "garu kepala" compare dengan "sengih"
This is disaster!! hahaha~
Bila ushar-ushar balik checklist ni..memang rasa berdebar tak hengat...
Cukup ke masa nak buat semua ni sebelum pertengahan bulan 5.
Kalau boleh lagi seminggu nak majlis, tak nak fikir apa-apa la....

Ohhhh masa...masa...please be nice..
Alasan untuk semua benda tak prepare adalah...Enchek Tunang tak de disini....
Hmm dah la jumpa Enchek Tunang sebulan setengah sekali...erkk tak de kena mengena langsung kan dengan checklist..hehehe...Tapiiiii opsss ada kena mengena jugak..
Nak fitting baju pengantin..haa mesti kena ada Enchek Tunang kan...! haha..
Baju pengantin tak tau bila siap...tak sabar nak tengokkkkk!!

And hujung minggu ni nak pick baju nikah. Rasanya dah siap..hoyeahhh!
Buat baju awal-awal ni bukan apa, senang nanti nak touch up tambah beads ke..hehe
Setengah B2B risau takot tak muat baju...tapi for me...ahhhh tak payah risau langsung.
Badan aku ni dari sekolah kot macam ni je..takkan la tiba-tiba nak kawin badan jadi kembang kot.
Tak mungkin! So abaikan kerisauan baju tak muat gara-gara baju siap cepat.

**ini bukan cakap besar, ini adalah "ke-frust-san" sebab body weight yang sangat tak mau bertoleransi dengan aku**

Tak ape la...check dulu list ni..kalau kurang, will add later.. 

Ohhh wait for next entry..pasal apa pun tak sure lagi..hehe..




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

ejulz said...

smoga berjalan lancar.. :)

nur baizura said...

@ejulz thanks yaw~ hehe :l:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...