our baby

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, February 09, 2013

0 B2B | Doorgift?? |

Hai dearies..
Ape lah yang nak bagi untuk doorgift masa majlis kahwin aku nanti ni...
Ya Allah...tak fikir pun lagi..gila selamba..tolong..tolong...
My ayah punya idea, dia nak bagi jeruk...
So kalau nak bagi jeruk mesti la kena pack dalam plastik or botol kecik..
contoh macam ni...kan??
*google image*
tapi aku rasa nak bagi coklat...macam contoh-contoh kat bawah ni..



kalau bagi coklat + jeruk..mesti kena letak dalam paper bag...
... kalau boleh tak nak bagi paper bag...
ahaaaa bulan 3 ni nak pergi Nilai dengan my mom...maybe kt situ boleh dapat beribu idea nak beli apa kan..

-> kepada si idea..sila lah kreatif sikit...tolong lah bagi idea yg vasssss skit...pleasss...




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...