our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 07, 2013

0 B2B | Baju Nikah :) |

Haiiii!
Update lagi pasal kahwin! heheehe
.
For your information baju nikah dah siap!! hehehe
Colour tema adalah rahsia...hahaha
.
Yang pasti sangat berpuas hati dan jantung sebab baju tu follow exactly design yang diidam-idamkan.
Muahahaha..over kot..

Share gambar baju nikah without colour! Korang boleh teka ke kaler baju ni ape? Jeng jeng Jeng.. Please kalau korang boleh teka dengan ilmu hitam atau magic, sila jangan hebohkan disini. Hehehe :)


Design baju yang di google di internet dan ditiru oleh aku.. sweet gila kan baju niii. 
Kalau baju ni sweet, baju nikah aku sweet jugak la kan. hehehe..
gila perasannnn!


Tapi tudung tak buat lagi...! Pasti akan pakai shawl punya la..Sebab tudung bawal dah lama tak pakai..dah tak reti..Pastu sebabkan dah lama tak pakai, rasa buruk pulak bila pakai bawal.
Hujung minggu ni nak pergi beli pearl and beads. Nak jahit dekat atas halfmoon :))



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 B2B | Photographer majlis! |

Hye peeps!!

lama tak update, aku tersangat la sibuk dengan pindah rumah.
Pheww~ angkat barang kalah bangla.

Ohh by the way, nak cerita pasal preparation on this coming wedding! hoyeahhhh!
So sekarang dah dapat booking photographer untuk majlis nanti. Yihuuuu!

Aku booking dari blog Kak Zaara! Kak Zaara ada macam-macam pakej, kalau nak boleh visit blog dia :)

Aku amik pakej premium RM1700 dengan few free gifts lagi yang Kak Zaara nak bagi. I'm so happy!
Nasib baik lah booking awal-awal...bayar deposit siap.
Kalau tak mesti susah nak cari photographer. Maklumlah nak kahwin nanti time cuti sekolah, confirm la berebut orang nak cari photographer.


Cantik-cantik gambar yang suami Kak Zaara snap. Contoh macam kat bawah ni..


Untuk lebih gambar, korang boleh visit la sendiri blog Kak Zaara. :))
Harap nanti gambar wedding aku akan cun jugak...





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...