our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 07, 2013

0 B2B | Baju Nikah :) |

Haiiii!
Update lagi pasal kahwin! heheehe
.
For your information baju nikah dah siap!! hehehe
Colour tema adalah rahsia...hahaha
.
Yang pasti sangat berpuas hati dan jantung sebab baju tu follow exactly design yang diidam-idamkan.
Muahahaha..over kot..

Share gambar baju nikah without colour! Korang boleh teka ke kaler baju ni ape? Jeng jeng Jeng.. Please kalau korang boleh teka dengan ilmu hitam atau magic, sila jangan hebohkan disini. Hehehe :)


Design baju yang di google di internet dan ditiru oleh aku.. sweet gila kan baju niii. 
Kalau baju ni sweet, baju nikah aku sweet jugak la kan. hehehe..
gila perasannnn!


Tapi tudung tak buat lagi...! Pasti akan pakai shawl punya la..Sebab tudung bawal dah lama tak pakai..dah tak reti..Pastu sebabkan dah lama tak pakai, rasa buruk pulak bila pakai bawal.
Hujung minggu ni nak pergi beli pearl and beads. Nak jahit dekat atas halfmoon :))



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...