our baby

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 07, 2013

0 B2B | Photographer majlis! |

Hye peeps!!

lama tak update, aku tersangat la sibuk dengan pindah rumah.
Pheww~ angkat barang kalah bangla.

Ohh by the way, nak cerita pasal preparation on this coming wedding! hoyeahhhh!
So sekarang dah dapat booking photographer untuk majlis nanti. Yihuuuu!

Aku booking dari blog Kak Zaara! Kak Zaara ada macam-macam pakej, kalau nak boleh visit blog dia :)

Aku amik pakej premium RM1700 dengan few free gifts lagi yang Kak Zaara nak bagi. I'm so happy!
Nasib baik lah booking awal-awal...bayar deposit siap.
Kalau tak mesti susah nak cari photographer. Maklumlah nak kahwin nanti time cuti sekolah, confirm la berebut orang nak cari photographer.


Cantik-cantik gambar yang suami Kak Zaara snap. Contoh macam kat bawah ni..


Untuk lebih gambar, korang boleh visit la sendiri blog Kak Zaara. :))
Harap nanti gambar wedding aku akan cun jugak...





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...