our baby

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 10, 2013

0 Majlis Perkahwinan Baizura ♥ Irwan

Hai!!
Majlis persandingan belah perempuan dilangsungkan sehari selepas majlis akad nikah..majlis ni sehari je pun...tapi preparation berbulan-bulan...
Alhamdullilah, majlis persandingan berjalan dengan lancar...
Jumlah kad yan diedarkan 500 keping..jadi panggilan kenduri adalah untuk 1000 orang tetamu..
Nak cerita pasal kad kawin...hari tu aku order kad kawin gena online je...order 500 keping + 1 banner + 1 bunting. Tapiiii syarikat kad kawin tu bagi 1000 keping kad + 1 banner + 2 bunting. Rejeki beb! Company tu la yang rugi. Tapi bukan salah aku, aku isi form dah betul, diaorang yang salah print.
Tapi aku pun bukan la buat apa dengan kad yan balance tu...memang dah plan nak panggil 1000 temanu dengan 500 kad..so balance kad tu just simpan dalam kotak je la...
.
Ok..ok..kembali pada story kenduri kawin...
Tema majlis persandingan aku pink.. Baju sanding pula tempah baru kat butik pengantin...Alhamdullilah aku sukaaaaa baju tu!


Scallop khemah pun kaler pink but mixed with brown. Warna khemah pun I loike!  Puas hati la dengan majlis sendiri. Hahaha.
Pelamin pun pinkish gitu....ada chandalier kiri kanan :) Akak butik pengantin belikan sofa baru dengan alat renjis-renjis yang baru. Kiranya beruntung sangat la benda baru-baru je untuk majlis aku. 


See my kek kawin...3 tier gitu..kek tempah kat alam maya. Cari gambar kek yan berkenan pastu request suruh baker design kan kek macam tu...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...