our baby

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, November 02, 2013

1 Maternity Pillow or Backpain Support untuk ibu mengandung!

Hi readers :)
Alhamdullilah esok genap 4 bulan diriku ini mengandung. Hehe...4 bulan dah wey~
Walaupun baru 4 bulan mengandung dan perut ku ni memang macam tak mengandung pun..tapi aku mengalami symptom orang mengandung...
Pinggang ni haaa...sakit gila bila baring...
Nak kata perut besar, tak pun...berat naik pun tak...
...
Berat aku sebelum pregnant dulu 42~43kg. Fixed since sekolah sampai masuk U..sampai kawin..
Ni bila dah mengandung berat aku jadi 41kg...boleh???
Turun pulak dia~
Mana taknya, muntah hebat, juara muntah sedunia sampai lembik badan..
Berat badan aku sekarang dengan ketinggian menang tak ideal langsung...Tinggi aku 161cm..
Adoiii kalau tengok kan aku ni..memang sekeping je la..tolong jangan tolak aku, nanti aku terjatuh. :)
...
Berbalik pada tajuk cerita entry kali ni....
Hasil google dan skodeng fb orang yang pregnant, aku terjumpa la "Maternity Pillow"
Khas untuk orang mengandung atau yang mengalami sakit belakang... :)
Bantal ni best...aku terbeli secara online..2 minggu jugak la fikir nak beli ke tak sebabnya rasa takot lepas beli tak best, nanti membazir..harga ratusss..
..
Taraaaa...ni la bantalnya...besar..dan berat.
Berat dalam 3.8~4kg dengan isi kekabu asli.
Saiz makan setengah katil Queen..nasib la husband tido sempit :)


Macam mana nak guna bantal ni kan? Nampak macam letak kat leher je...
Mai ushar ni gambar...


Ni la cara nak guna bantal ni...memang support your body..full support okeyh!
Rasa kalu perut dah besar mesti selesa lagi..sebab bantal akan support berat perut tu.. :)
..
Sapa-sapa yang berminat nak beli boleh ke SINI. Macam-macam jenis ada..bukan yang ni saja~




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 comments:

Jeniffer Hooper said...

Thanks for interesting article. I'm just now looking for a pregnancy pillow and found some guides. I like this one a lot. I know every women want sleep safely in pregnancy and also sleep comfortable and this article introduce new pillow . I like your post.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...