our baby

Lilypie First Birthday tickers

Monday, November 03, 2014

1 Harraz's progress. 6 bulan.

Huh..it has been a long time I'm not updating my blog.
The reason is..too busy...!!
Sedar tak sedar my dear baby boy, Muhammad Danish Harraz dah 6 bulan.
Alhamudllilah, sejak lahir tak pernah lagi demam, cuma sering batuk dan selesema..
Mungkin antibodi dia tak berapa bagus kot nak lawan selesema dan batuk.

6 bulan pertama menjaga Harraz adalah perkara yang paling hebat kot..
Won't believe that I was a mother now. :)
Harraz dah mula angkat badan macam posisi merangkak seminggu sebelum turn to 6 month.
Tapi..dia tak reti duduk lagi..apa yang aku perasan dia tak reti duduk sebab dia extra aktif.
Tak sempat nak duduk diam, dah nak bergerak sini sana..

Bila dah 6 bulan setengah Harraz dah pandai merangkak Dan secara automatic pandai duduk.. Alhamdullilah.
Dua hari lepas pandai merangkak sepenuhny dii dah start memanjat pulak. Gelojoh ke?
Hahaha 👼👼

See..dah merangkak 👶

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 comments:

Other Site said...

Salam awak, saya Iqlima. ;)

Saya ada baca tentang spotting yang awk alami awl pregnant. Boleh share camna?

Ni email saya: iqlima.azmi@yahoo.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...